Käyttöehdot

Päivitetty 11. tammikuuta 2024

Kryptoverotus.fi (jäljempänä "Verkkosivusto", "Sivusto", "Palvelu"), verkkosivuston avulla voit tarkastella kryptovaluutta-tapahtumiasi, kryptovaluutta-omistuksiasi, sekä tehdä kryptovaluutta-veroilmoituksen. Palvelua ei ole tarkoitettu antamaan oikeudellista, taloudellista tai vero-neuvontaa. Palvelun tarjoama tieto on tarkoitettu ainoastaan tiedoksi, eikä sitä tule käyttää ammattimaisen neuvonnan korvikkeena.

Sivustoa ylläpitää Kryptoverotus Suomi, Y-tunnus: 3321485-7 (jäljempänä ”me” tai "Palveluntarjoaja").

Käyttämällä Palvelua hyväksyt noudattamaan seuraavia käyttöehtoja ("Käyttöehdot"). Palvelu on tarkoitettu ainoastaan 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille, jotka ovat verovelvollisia Suomessa. Jos et täytä näitä ehtoja tai et hyväksy Käyttöehtoja, älä käytä palvelua.

Käyttämällä Palvelua vakuutat antavasi tietoja parhaan tietämyksesi mukaisesti. Sinun on itse vastattava veroilmoituksesi tarkistamisesta ja oikeellisuuden varmistamisesta ennen sen lähettämistä. Palveluntarjoaja ei ole vastuussa veroilmoituksesi mahdollisista virheistä tai puutteista.

Jotta voisit luoda Käyttäjätilin, Sinun on rekisteröidyttävä ja asetettava tilillesi salasana.

Käyttäjätilin luonnin yhteydessä, annat meille oikeuden käyttää tiettyjä Käyttäjätilille luovuttamiasi tietoja Sinusta. Löydät Tietosuojaselosteestamme lisätietoa siitä, mitä, miksi ja miten me keräämme tietoja Sinusta ja miten me niitä käytämme. Sinun on viipymättä ilmoitettava meille antamissasi tiedoissa tapahtuneista muutoksista.

Käyttäjätili on henkilökohtainen ja sinulla voi olla ainoastaan yksi Käyttäjätili kerrallaan. Kukaan muu ei saa käyttää Käyttäjätiliäsi etkä voi toimia välittäjänä kolmannen osapuolen hyväksi tai muussa vastaavassa roolissa. Mikäli on perusteltuja syitä epäillä, että olet rikkonut näitä Käyttöehtoja, meillä on oikeus purkaa sopimus välittömin vaikutuksin.

Käyttäjätilin käyttämiseksi luotu salasana on henkilökohtainen salasanasi eikä sitä saa ilmaista ulkopuolisille. Olet vastuussa Käyttäjätilisi turvallisesta käyttämisestä ja salasanan säilyttämisestä siten, ettei se päädy ulkopuolisten tietoon.

Emme milloinkaan pyydä sinua toimittamaan salasanaasi muutoin kuin Käyttäjätilille kirjautumisen yhteydessä. Muihin salasanan ilmaisemista koskeviin pyyntöihin ei tule vastata, vaikka ne ulkoisesti näyttäisivätkin olevan peräisin Palveluntarjoajalta.

Palvelun tai Sivuston käyttäminen Palvelua tai Sivuston vahingoittaviin tarkoituksiin on ehdottomasti kielletty.

Palveluntarjoajalla on oikeus mistä tahansa syystä olla avaamatta sinulle Käyttäjätiliä Palveluun. Mikäli yrityksesi luoda Käyttäjätili on epäonnistunut, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse: [email protected].

Palvelua käyttäessäsi Sinulta saatetaan pyytää tapahtuma- tai lompakkotietoja kryptovaluuttaomistuksiisi liityen. Saatamme myös pyytää Sinulta muita tietoja, jotka auttavat Palvelun tuottamisessa Sinulle, mukaan lukien mutta rajoittumatta, API-avaintietoja erinäisiin palveluihin.

Palveluntarjoajan Sivustolla tai muulla tavoin tietoturvasta antamat ohjeet tai vinkit eivät ole Palveluntarjoajaa sitovia, eivätkä ne välttämättä takaa Palvelun käyttämisen tietoturvaa.

Palveluntarjoajalla on oikeus tarpeen vaatiessa välittää sinua koskevat tiedot toimivaltaiselle viranomaiselle, mikäli syyllistyt toimiin, jotka vaarantavat Palvelun, Verkkosivuston tai niihin liittyvien järjestelmien tietoturvallisuuden.

Mikäli ostat maksullisen version Palvelusta, sinulta pyydetään laskutustietoja, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, maksukorttisi numero, laskutusosoite, kortin suojakoodi tai muita tietoja laskutusta tai vahvistusta varten.

Maksunpalautus
Mikäli toivot maksunpalautusta, ota yhteyttä [email protected] 14:n päivän sisällä ostohetkestä. Maksunpalautukset eivät ole mahdollisia veroilmoituksen täytön jälkeen, Täytä-sivulle navigoinnin jälkeen, tai minkään raportin lataamisen jälkeen.

Palveluntarjoajalla on oikeus muuttaa tai lopettaa, väliaikaisesti tai lopullisesti, Palvelu tai osa siitä, tai rajoittaa Palvelua milloin tahansa. Palveluntarjoaja pyrkii ilmoittamaan olennaisista muutoksista Palveluun kohtuullisessa ajassa ennen tässä kohdassa tarkoitetun muutoksen tekemistä

Palvelua tarjotaan "sellaisenaan" ja "kuten saatavilla". Palveluntarjoaja ei anna mitään takuita, suoria tai epäsuoria, liittyen tarjoamansa tiedon oikeellisuuteen, luotettavuuteen tai täydellisyyteen. Palvelu ei ole vastuussa mistään välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka johtuvat palvelun käytöstä, mukaan lukien mutta rajoittumatta suoraan, epäsuorasti, sattumalta, seurauksena oleviin tai rangaistaviin vahinkoihin.

Käyttämällä Palvelua, ymmärrät ja hyväksyt, että Palvelun tarjoama tieto on tarkoitettu ainoastaan tiedoksi, eikä sitä tule käyttämään ammattimaisen neuvonnan korvikkeena. Palvelussa annettu tieto ei ole lainopillista neuvontaa, veroneuvontaa, tilintarkastusneuvontaa, kirjanpitoneuvontaa tai sijoitusneuvontaa. Lisäksi annettuja tietoja ei tule pitää rahoitussuunnitteluna tai investointikehotuksena. Sinun ja Palveluntarjoajan välille ei ole luotu luottamussuhdetta.

Palveluntarjoaja pyrkii pitämään Palvelun toiminnassa kaikkina aikoina, mutta Palveluntarjoaja ei takaa miltään osin Palvelun toiminnallisuutta tai saatavuutta kaikkina aikoina. Palveluntarjoaja pyrkii ilmoittamaan suunnitelluista huoltokatkoista kohtuullisessa ajassa etukäteen ennen huoltokatkoa.

Palveluntarjoaja ei maksa vahingonkorvauksia tai muita kompensaatioita menetyksistä, loukkaantumisista, rangaistuksista tai muista vahingoista, jotka aiheutuvat tämän verkkosivuston pääsyn tai käytön johdosta tai sen sisältöön luottamisesta tai muista sivustoista, joihin tämä verkkosivusto on linkitetty.

Olet velvollinen korvaaman täysimääräisesti Palveluntarjoajalle aiheutuneen vahingon, joka johtuu siitä, että olet toiminut näiden Käyttöehtojen vastaisesti.

Sivusto voi tarjota pääsyn kolmansien osapuolten verkkosivustoille linkkien kautta. Palveluntarjoaja ei ole tarkistanut eikä hallinnoi tällaisia sivustoja eikä ole vastuussa mistään sisällöstä tai ongelmista, jotka liittyvät linkitettyihin kolmansien osapuolten sivustoihin tai aiheutuvat niistä.

Sivuston sisältö ja kaikki verkkosivustolla olevat immateriaalioikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle, ja niitä suojelevat soveltuvat lait. Ellei tällä verkkosivustolla ole erikseen toisin mainittu, voi tällä sivustolla olevaa materiaalia ladata ainoastaan ei-kaupalliseen tai henkilökohtaiseen käyttöön, edellyttäen että noudattaa kaikkia tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä ja muita omistusoikeudellisia ilmoituksia. Muutenkaan ei saa kopioida, jäljentää, julkaista uudelleen, ladata, lähettää tai jakaa millään tavalla tämän verkkosivuston sisältöä, mukaan lukien tekstit, kuvat, äänet ja videot, julkiseen tai kaupalliseen käyttöön tai viestintään ilman Palveluntarjoajan etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa velvollisuuksiensa täyttämättä jättämisestä silloin, kun täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä.

Ylivoimaisena esteenä pidetään mitä tahansa estettä, joka ei ole Palveluntarjoajan omasta toiminnasta riippuvainen ja joka estää Palveluntarjoajaa täyttämästä velvollisuuksiaan.

Ylivoimaisena esteenä pidetään muun muassa verkkoliikenteen katkoksia, Palvelun tukemien lohkoketjujen tai muiden palveluiden toimintaan liittyvää epävakautta, yleisen sähkönjakelun maksuliikenteen tai tietoliikenteen katkoksia, työtaisteluja sekä viranomaisten toimista johtuvia esteitä.

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: [email protected]. Pyrimme vastaamaan yhteydenottoon mahdollisimman nopeasti.

Käyttäjätiliä luodessasi ilmoittama sähköpostiosoite toimii vahvistamanasi pätevänä viestintäkanavana ja sinun katsotaan saaneen kirjallisesti tiedoksi kaikki ilmoitukset, jotka on toimitettu kyseiseen sähköpostiosoitteeseen.

Palveluun ja sen käytön muodostamaan sopimussuhteeseen sovelletaan Suomen lakia, pois lukien kuitenkin muun kuin Suomen lain soveltamiseen johtavat lainvalintasäännökset.

Kaikki tästä sopimuksesta aiheutuvat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Ladataan...