Asiakkaamme jakamia kokemuksia

Ei tämä enää tämän helpommaksi voi mennä

Toni, Ilmoittaja 10k

Todella selkeä ohjelma ja veroilmoituksen täyttöohjeet suomeksi olivat suureksi avuksi. Positiivinen kokemus kaikenkaikkiaan ja aion seuraavana vuonna käyttää samaa ohjelmaa mikäli on vielä toiminnassa!

Eeli, Ilmoittaja Rajaton

Huipputuote! Iso plussa veroilmoituksen kuvallisista täyttöohjeista.

Henri, Ilmoittaja 500

Tietojen tuominen palveluun oli helppoa , vaikka olin käyttänyt useita kauppapaikkoja (sekä keskitettyjä pörssejä että hajautettuja pörssejä). Ilman tätä palvelua menisi sormi suuhun, mutta nyt kaikki on ihanan helppoa. Kiitos! :)

Piia, Ilmoittaja 500

Hyvin toimiva sivusto sekä mukava ja nopea asiakaspalvelu.

Mika, Ilmoittaja 25k

Vielä kiitokseni tästä palvelusta. Viime vuonna innostuin laajalti kryptoista ja tuli vähän kokeiltua joka juttua mikään eteen tuli ja sitten olinkin vähän nesteessä tuhansine tapahtumineni, kun toimivaa palvelua verotukseen ei löytynyt. Mutta nyt löytyi. Palannen asiaan vuoden päästä jo vähän enemmän oppineena.

Marko, Ilmoittaja Rajaton

Tsätissä todella selkeä ohjeistus ja apu ilmoituksen tekoon, lisäksi apua tuli nopeasti. Sivuilla on myös erittäin hyvät ohjeet ja kuvat auttavat todella hyvin tarvittavien tietojen haussa.

Ville, Ilmoittaja Rajaton

Kiitos avusta, on tämä kyllä kätevä työkalu, ennen parsinut itse noita CSV tiedostoja omilla ohjelmilla. Kyllä tää on hintansa väärtti.👍

Jani, Ilmoittaja Rajaton

Oikeasti iso kiitos, kun olet tämän palvelun tehnyt. Helpottaa niin maan perusteellisesti. Ensi vuoteen :)

Kirsi, Ilmoittaja 400

Ajattelin jo olevani pulassa kun tapahtumia oli yli 10 000 ja oma kirjanpito oli jäljessä. Oli kuitenkin tosi helppoa ladata vain omat tapahtumat sivulle, ja valmiit raportit tulivat muutamalla tapahtuman korjaamisella. Kiitos! Myös ohjeet vero.fi sivuston täyttöön olivat mainiot.

Iiro, Ilmoittaja 2 500

Apuja saa pyytämällä ja tyhmiäkin saa kysyä ;-)

Pekka, Ilmoittaja Rajaton
Ladataan...